Sub Accounts

Post here if you cannot find a better category
Post Reply
davewag
Posts: 3
Joined: Tue Mar 29, 2016 5:07 pm

Hi all

Is it possible to restrict a sub account to a particular room? Or does it have to be a property?

Thanks in advance
David
annettemorgenroth
Posts: 1006
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:44 am

Sub accounts work with properties not per room.
davewag
Posts: 3
Joined: Tue Mar 29, 2016 5:07 pm

That's what I thought, thanks for the response....
Post Reply