Is it possible to have a sub account have access to only a specified list of rooms?

Availability calendars and inventory control
Post Reply
markorm
Posts: 4
Joined: Mon Feb 11, 2019 3:09 pm

Is it possible to have a sub account have access to only a specified list of rooms?

Post by markorm » Wed Oct 09, 2019 2:19 pm

Hello

Is it possible to restrict a sub account on a per room basis.

I have my apartments setup as rooms, and I only want the manager of the apartment to see his or her own 'room'.

Is this possible?

Thanks

annettemorgenroth
Posts: 905
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:44 am

Re: Is it possible to have a sub account have access to only a specified list of rooms?

Post by annettemorgenroth » Wed Oct 09, 2019 2:50 pm

If you set the "Control Panel Priority" in SETTINGS-PROPERTIES-ROOMS-DESCRIPTION to "Hide" in a sub account. You might want to then also hide the menu page "rooms" via SUB ACCOUNT "Hide menu pages"

markorm
Posts: 4
Joined: Mon Feb 11, 2019 3:09 pm

Re: Is it possible to have a sub account have access to only a specified list of rooms?

Post by markorm » Wed Oct 09, 2019 4:11 pm

I’ll give it a go. Thanks!

markorm
Posts: 4
Joined: Mon Feb 11, 2019 3:09 pm

Re: Is it possible to have a sub account have access to only a specified list of rooms?

Post by markorm » Thu Oct 10, 2019 12:12 pm

annettemorgenroth wrote:
Wed Oct 09, 2019 2:50 pm
If you set the "Control Panel Priority" in SETTINGS-PROPERTIES-ROOMS-DESCRIPTION to "Hide" in a sub account. You might want to then also hide the menu page "rooms" via SUB ACCOUNT "Hide menu pages"
Thanks For the reply Annette

It seems though that when I hide it from the sub account meno, it also hides it for every other account, Is this the case?

Ideally what I'm trying to achieve is:

Sub Account A only seems Room A
Sub Account B only sees Room B
Master Account see all rooms.

annettemorgenroth
Posts: 905
Joined: Sun Jun 30, 2013 8:44 am

Re: Is it possible to have a sub account have access to only a specified list of rooms?

Post by annettemorgenroth » Tue Oct 15, 2019 4:30 pm

The only way to achieve this is to set up each room as a property of its own.

Post Reply